Jeste

Pink Uzivo - HAOS // Kristina, Željko i Emina mu pritekli u pomoć: Kikiju pozlilo na snimanju "X Factor-a"!

pinkuzivolive | 12 Novembar, 2013 00:12

Muzičaru Kikiju Lesendriću je pozlilo na snimanju muzičkog takmičenja "X Factor" kada mu je u sred nastupa jednog kandidata krenulo obilno krvarenje iz nosa.

 

 Pozlilo Kikiju!

Dobro je poznato da su audicije popularnog muzičkog takmičenja "X Factor" veoma naporne jer traju i po 15 sati, a premor je učinio svoje kada je u pitanju Kiki Lesendrić.

Naime, danas je u emisiji "X Potera" na televiziji Pink emitovan momenat kada je Kikiju iz čista mira, u sred nastupa jednog od kanidata, krenulo obilno krvarenje iz nosa, preneo je "Alo!".

Njegove kolege Kristina Kovač, Emina Jahović i Željko Joksimović su mu odmah pritekli u pomoć, a produkcija je prekinula snimanje i dovela lekara koji je sanirao krvarenje, nakon čega je Kiki nastavio sa snimanjem.

 

Pink Uživo - NOVA EMISIJA X PATROLA: Upoznajte takmičare!

pinkuzivolive | 03 Novembar, 2013 18:48

"X patrola" emitovaće se ponedeljkom, sredom i petkom na televiziji Pink, sa početkom u 17.30h, a prva emisija od ukupno 54 emitovana je 30.10

Emisija “X patrola” u okviru šou programa "X Factor" počela je danas sa emitovanjem, a prikazuje šou iz ugla kandidata.

Naime, "X patrola" emitovaće se ponedeljkom, sredom i petkom na televiziji Pink, sa početkom u 17.30h, a prva emisija od ukupno 54 emitovana je danas.

Emisije će se snimati iz specifičnog ugla – ugla kandidata. Sadržaj emisije se zasniva na upoznavanju takmičara, njihovih prijatelja i porodice. U ovom pratećem programu gledaoci će, između ostalog, imati prilike da vide emocije takmičara iza scene, šta misle o konkurenciji, kao i njihove reakcije na komentare žirija “X Factora”.

Talenat, emocije, teške odluke, suze i radost I još mnogo toga očekuje vas u prvoj sezoni najspektakularnijeg pevačkog šou programa “X Factor”.

Pink Uzivo - KO IMA X FACTOR: Večeras kreće najgledaniji muzički šou!

pinkuzivolive | 29 Oktobar, 2013 19:29

Žiri Željko Joksimović, Kristina Kovač, Kiki Lesendrić i Emina Jahović ima veliki izazov pred sobom, jer iz takmičenja mora da izbaci i kandidate čiji su mentori

Večeras počinje najgledaniji muzički šou.
X Factor počinje da se emituje od večeras na televiziji Pink, u produkciji MBK, u 21.15, a članovi žirija Kristina Kovač, Željko Joksimović, Kiki Lesendrić i Emina Jahović pokazali su svoje drugo lice, pa su bili poprilično strogi prema kandidatima.

Žiri ima veliki izazov pred sobom, jer iz takmičenja mora da izbaci i kandidate čiji su mentori, pa nema sumnje da im neće biti lako.

Šou je potukao po gledanosti svoje prethodnike "Idol" i "Star academy", a nakon prikazivanja u preko 40 zemalja sveta stigao je i u Srbiju i region. Naime, sem naše zemlje u ovom šou programu učestvovaće i takmičari iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Pobednika očekuje novčana nagrada, biće mu obezbeđena turneja, izdanje za City records i "Sony music", dva video spota, PR podrška TV "Pink", kao i automobil Mini Coooper Coupe i novčana nagrada od Master Carda.

Drugoplasirani dobija novčanu nagradu od Rajfajzen banke, a onaj ko osvoji treće mesto dobija paket Samsungovih uređaja. "Sony music" i "City records" imaće mogućnost da izaberu još takmičara kojima će graditi karijeru.

Ovaj šou osvojio je publiku u četrdeset zemalja sveta, pa nema sumnje da će i u Srbiji i regionu podići prašinu i imati veliku gledanost.

Pink Uzivo - X Factor Adria - Sezona 1 - Promo 2

pinkuzivolive | 20 Oktobar, 2013 18:00

Pink Uzivo - X Factor Adria - Sezona 1 - Promo

pinkuzivolive | 19 Oktobar, 2013 15:36

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb